Om Säkerhetspartner Stockholm

Säkerhetspartner Stockholm grundades 2006, våra lokaler finns i Haninge i Södra Stockholm och vi arbetar runt om i hela Stockholm. 

Erfarenhet, kompetens, kvalitet och service kombinerat med skräddarsydda säkerhetslösningar gör oss till en uppskattad och efterfrågad säkerhetsleverantör runt om i Stockholm, hos både stora medelstora och små företagare. och till dom riktigt små kan vi använda oss av den nya lösningen som kommit tillsammans med Verisure, vilket är Verisure Företag som är framtaget för lite mindre lokaler.  

 

skidåkning Åre

 

 

Skidresor till Åre –   

Genom kontinuerligt arbete med kvalitet och nöjda kunder kan vi även som företag hitta på roliga saker tillsammans, vi åker skidor tillsammans och äter middagar och julbord. vilket alltid är uppskattat och gör att vi som företag är tighta tillsammans. vi brukar sikta på att göra en resa tillsammans per år och hittills har vi hunnit med Åre ett par gånger med GOD MAT och grym skidåkning och riktigt trevligt sällskap.  

 

AAA är det högsta betyget som bara delas ut till aktiebolag. Ges till företag som visar stabilitet över tid, både i hög- och lågkonjuktur.

Säkerhetspartner Stockholm är även certifierade som behörig ingenjör inom inbrottslarm hos Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering AB.